Att spela på hästar

Om du ska spela på hästar så är det ju ATG som ligger närmast till hands. Jag behöver ju inte länka dit. Alla som vill spela känner ju till V64, Dagens Dubbel och V75. Men om man är trött på dessa spelprodukter, var ska man vända sig då? Det är faktiskt en ganska bra fråga. Det finns inte supermånga alternativ om man ska vara helt ärlig. Men ett tips är att gå in här och läsa på lite om Racebets.

Racebets är alltså en sajt som har licens att driva spel. Till skillnad från de flesta andra spelbolagen här i världen som bara erbjuder odds för sportsbetting, eller casinospel och andra hasardspel så har Racebets valt att inrikta sig på trav och galopp. En travsjöl som jag själv blir naturligtvis exalterad av det.

Fasta odds, live streaming med mera

Det finns en väsentlig skillnad mellan ATG och Racebets. Racebets erbjuder nämligen fasta odds. ATG har ju inte det utan det kommer att bli förändringar i oddsen varefter folk placerar sina bets. Det är något som vanliga sportsbettare brukar frustreras över. Men det är så det funkar och man får köpa det om man ska spela hos ATG.

En annan sak som jag skulle vilja lyfta fram är att Racebets är otroligt breda. De har som sagt trav och galopp, men de har också greyhound racing. Greyhound racing är kanske inte så himla stort här i Sverige, men det är stort utomlands och det är väldigt kul det också. Men det bästa med Racebets är nog ändå spelalternativen. De har så väldigt mycket att man inte behöver leta länge för att hitta ett intressant spel. De går lopp i en eller annan form hela tiden.

Sist men inte minst så har du också access till livestreaming via Racebets. Det är viktigt för mig. Jag är i första hand ute efter att vinna så klart, men jag vill även ha nöjet att se loppen!