Det skulle vara skönt att vinna nu

Jag har inte världens bästa spelperiod i bagaget. Det har inte gått superbra i V75. Jag tror att det har varit ganska mycket oflyt i mina system. Det har blivit pengar, men inte tillräckligt för att täcka det jag satsat sammantaget. Inte alls bra med andra ord. Det var egentligen bara Elitloppet som gick riktigt bra för mig spelmässigt under hela senvåren.

När allt spel går emot en på samma gång

Jag är inte bara traventusiast som du kanske har anat. Jag gillar ganska mycket sport. Jag är rätt så bred på det sättet. Men i övrig sport har det inte heller gått bra. Mina spel kanske inte har varit det bästa. Det ska erkännas. Men ibland så tycker jag att jag förtjänar mer flyt än vad jag fått. Här är några spel som jag satsat mycket men förlorat.

1. Real Madrid till finalen
Jag trodde att vi skulle få en en El Clásico, Real Madrid mot Barcelona, i Champions League-finalen. Barcelona var redan klara efter att ha tagit sig vidare mot Bayern München. Real Madrid var favoriter mot Juventus och jag trodde på Real Madrid. Men så skadades Luka Modric och jag blev inte lika säker längre. Mittfältet är inte detsamma när Modric inte spelar. Och så gick det ju som det gick. Juventus gick vidare och fick spela finalen.

2. Anthony Johnson att spöa Daniel Cormier
Jag var så sugen på att se Jon Jones möta Anthony Johnson. Men så hamnade ju Jones i trångmål med polisen och fick inte fightas i UFC längre. Istället blev det Anthony Johnson mot Daniel Cormier. Jag spelade på Johnson till över 2.05 gånger pengarna och trodde att det var ett bra spel. Det var det inte skulle det visa sig.

3. Borussia Dortmund att vinna Tyska Cupen
Borussia Dortmund i Jürgen Klopps allra sista match borde ha blivit en seger. Men icke. Wolfsburg med Bas Dost och Kevin de Bruyne ville annorlunda. Här förlorade jag en del pengar också.