Fin insättningsbonus på Racebets

I förra inlägget skrev jag om hur man kunde spela på trav via Racebets och lite kort om vad det är för typ av spelbolag. Orkar du inte gå tillbaka och läsa vad jag skrev så kan jag kort sammanfatta med några rader: Racebets är ett spelbolag som specialiserat sig på att erbjuda spel på trav, galopp och greyhound racing. Några saker som gör Racebets speciellt är att de har fasta odds, dvs. de kommer inte ändras även fast den allmänna uppfattningen och satsningar skulle motiverat det. Sedan kan du också livestreama olika raceevent inne på Racebets.com. Sist men inte minst vill jag poängtera spelutbudet. Det är mycket brett och du kommer alltid att hitta event att spela på hos Racebets.

Det var det om spelbolaget. Anledningen till att jag gör en lite återkoppling till mitt förra inlägg har att göra med att jag nu själv blivit kund. I mitt förra inlägg framgick inte det men den stunden hade jag faktiskt inget eget konto. Jag hade bara gjort vanlig research. Men nu har jag det och jag passade också på att utnyttja deras bonus till fullo.

50 pund bara så där!

Racebets har en vanlig insättningsbonus på 100 %. Maximalt är den värd 50 pund. Det är inte en extrem bonus i jämförelse med vad som finns där ute. Jag har sett spelbolag som Betfair som ger ut 10 000 kronor i bonus. Dessa är dock i regel väldigt märkliga bonusar som kräver tokigt stora insättningar. För att få 50 pund extra hos Racebets så krävs bara en insättning på lika mycket pengar.

Som en liten notis kan nämnas att Racebets också har en kampanjavdelning där du kan se om det finns något extra som du kan få. Flera av dessa kampanjer är regionala och kan inte hämtas av alla. I skrivande stund finns det inte någon exklusiv bonus för svenska spelare. Men det kanske kommer.