Varit på Elitloppet

Ja jag var där och härjade så klart. Det var hur kul som helst. Det är eventet som gör att jag tycker att det känns som sommar igen. Det spelar ingen som helst roll vad det är för väder. När det är Elitlopps-helg så är det sommar även om det är snö på backen!

Nu var det ingen snö på backen, utan kanonväder. Jag träffade lite nära och kära och även en hel del kändisar inom travvärlden. Jag försökte få en high five av Örjan Kihlström, men jag räckte inte riktigt ända fram (no pun intended).

Elitloppet 2015 blev kanonbra för egen del om man ser till mina spel. Detsamma kan inte sägas om några av de gubbar som jag åkte med. Det är makalöst hur vissa sansade polare som aldrig tappar fattningen annars blir så vansinniga vid travbanan. Jag ska i och för sig inte kasta sten i glashus. Ibland vill man bara mörda någon när det inte går ens väg.

Grattis Örjan Kihlström – du förtjänar det

Jag skulle vilja gratulera Örjan Kihlström naturligtvis. Det känns som det hör till att göra det efter en sådan fin skalp även fast han aldrig kommer att läsa dem här texten.

Jag trodde inte att det skulle gå hela vägen för Magic Tonight. Det var Mosaique Face som såg ut att trava hem segern. Men så kom Magic Tonight starkt och fixade segern. Nervkittlande var ordet.

Örjan Kihlström passade på att hylla tränaren Roger Walmann och det gjorde han alldeles rätt i. Vilken makalös form Magic Tonight visade upp i precis rätt tid. Detta var för övrigt Roger Walmanns första vinst i Elitloppet medan det var Örjan Kihlströms andra. Sedan tidigare har ju Örjan vunnit Elitloppet med From Above.

Segern i Elitloppet 2015 var värd tre miljoner kronor. Inte fy skam det. Segertiden blev 1.10.